Tazeane Kızlar bebeğim 9,5 aylık asla ağzına hiçbir şey koymuyor bir haftadır. Diştendir dedik ama dişi çıktı şuan yemesi gerekmiyor mu😢 hiç yemiyor hiiç tabağı kaşığı görünce kafa sallamaya başlıyor çok üzülüyorum
Vefaanadnyadigar Tazeane 20 aylık olduk ikizlerimden kızım hala yemeyi red ediyor canı isterse bişiler atıştırır onun dışında hep mama içer sakın zorlamayın zorladıkça kusuyor ve besinlerden nefret ediyorlar
momozslck Tazeane sizi o kadar iyi anlıyorum ki… 9 ay 6 günlük bir oğlum var 2 haftadır bu şekilde hiç bir şey ağzına sürmüyor her şeyi yerdi çok iştahlıydı diş diye düşündüm diğer diş yeri şişmiş ama sanki bu kalıcı olacak gibi kaşığı görünce kafasını sallıyor önüne koyuyorum oyun oynuyor resmen aç… hem emziriyorum hem mama veriyorum çünkü benimde artık çok sütüm yok maalesef sırf aç kalmasın diye
Alerjikkoala Tazeane Dişi çıkar çıkmaz yemek yemeye başlamıyor oğlum. İlla 2-3 gün daha geçiyor öyle az az başlıyor. Eline oyuncak verip sürekli oyalıyorum. Hiç yemezse fincanla ya da pipetle çorba içirmeyi deniyorum. Yoksa aç aç geziyor üzülüp duruyorum.
Tazeane Vefaanadnyadigar kızım mama da tüketmiyor. Benimde öyle çok sütüm yok yeterli gelmiyor karnı gurulduyor açlıktan ama yine de yemiyor 😔
Ysmndiker06 momozslck tabaklari süsleyin ilgi çeksin önüne bırakın kendisi yesin özellikle salatalık ve havuç dilimleyin meyve verin damaklarini rahatlatır biz 20 aylık olduk çok şükür ama asla kalıcı değil düzeliyor merak etmeyin 🤗
Ysmndiker06 Alerjikkoala bende su bardağına çorba koyardım bende içer gibi yapıp harika olmuş annecim istersen sende deneyebilirsin derdim ilgi çekici şekilde yaparsaniz mutlaka yer
Deletedmom_36 Tazeane kuzum ben ole zamanlarda tezgaha oturtuyordum musluktan azcik su aciyordum suyla oynarken yiyordu farkina varmadan☺️Suyun altinada bir kap koyuyordum suyu bosa harcamamis oluyorduk☺️☺️
AtlasAysegul Tazeane bizde de oluyordu damaklarındaki hassasiyet devam ediyor sanırım o yüzden. Israrcı olmayın her zamanki gibi saatinde oturun sofraya zmaanla düzenine döner