Dygudfne Merhaba kızlar. Kızım 7ay 9 günlük 2 gecedir normal yattığında ters dönüp şınav çeker gibi duruyor hiç böyle yapmazdı tedirgin olmaya başladı kafasını hep dik tutuyor. Sizdede böyle olan var mı yan taraflarına yastıkta koyuyorum ama gene dönüyor
Hakaninannesi Dygudfne tahmin ediyorum pozisyonunu🤗 o şekilde mi uyuyor.büyümüş artık hiç bişi olmaz bırak nasıl rahatsa öyle uyusun
Minnaktosbik Dygudfne canım kızım 4 aylıkken öyle yatmaya başladı bir aydır yatıyor o şekilde 😂😅 bişey koyma beşiğine boş olsun istediği gibi yatsın ama kontrol et yinede arada
Vefaanadnyadigar Dygudfne Oglumda o şekilde uyurdu 20 aylık olduk hala ara ara o şekilde uyuyor bu şekilde rahat ediyor sanırım
Melikee01 Dygudfne Canım bebegın emeklemeye basladı mı benım kızım da ılk emekleme dönemınde uykusunda dönüp anlattıgın gıbı olurdu sonra da kendını uyandırırdı. Galıba bebekler gunduz ogrendıklerını gece de tekrarlarlarmıs.
Dygudfne Hakaninannesi benim kız uyumuyor işte canım o şekilde bekliyor. Aynı kaplumbağa gibi duruyor sonrada bağırıyor kafasını yere koyup uyumuyor
Dygudfne Minnaktosbik benim kız yatmıyor işte canım kaplumbağa gibi duruyor uyumuyor yani kafasını yere koyup uyusa sıkıntı yapmayacağım
Minnaktosbik Dygudfne hmm bilemedim acaba bı sıkıntısı mi var gün içinde uykusu nasıl bazen çocuklar oyun gibi de davranabiliyorlarmış acaba öyle birşey mi
Dygudfne Melikee01 emeklemesi daha yok canım ama çaba gösteriyor emeklemek için. peki böyle devam mı edecek kalkması falan korkuyorum ya kafasını gömerse diye
Melikee01 Dygudfne O yuzden olabılır canım mesela sımdı benım kızım bı yere tutunup ayaga kalkıyor. Gece de bazen ben tutmazsam kendını yuz üstu donderıyor sonra tırmanacak oluyor 😅 dogdu dogalı karnı üstü yatmayı sevmedı bu sekıl yaptıgından bazen gece uykuları cok sıkıntılı gecıyordu
Dygudfne Melikee01 anladım canım çok sağol. İnşallah böyle yapması uzun sürmez ☺️ Gece bin beşyüz sefer kalkıyorum 😁😁 birde odamızı ayırdık biz
Melikee01 Dygudfne Önemlı degıl canım ınsallah ben yanımda yatırıyorum çözümü öyle bulabildim😅 süreklı kalk yat kalk yat insan mahvoluyor cidden
Dygudfne Melikee01 kesinlikle böyle devam ederse bende yanıma alcam galiba ☺️ bizim yanımızdayken çık uyanıyordu bizden rahatsız oluyor diye 1 hafta oldu ayıralı bu seferde bu çıktı
Dygudfne Minnaktosbik hiç bilmiyorum canım gece yatarkende çok hareketli hep sağına soluna dönüp yatıyor zaten. Gündüz uykusuda iyi 2 sefer uyutuyorum ilk uyku kısa 40 dakka falan 2. Uyku iyi 2-3 saat buluyor sonrada gece uykusu yapıyoruz. akşam mesela düzelmeye gittiğimde sırt üstü yatırdığım gibi uyumaya devam ediyor
Dygudfne Asyah- daha hiç uyuduğunu göremedim zaten 2 gece oldu böyle yapıyor. Kolları yorulduğu için bağırıyor 😁