Ikrabebek 21 mayıs doğum tarihi. Erkenden geldi sabırsız kızım 35 haftalık. Bizim gibi anneler neler yapıyo minişler. Bizim kilomuz az malum zayıf doğdu. Koktuklara kalkmaya çalışıyor üzerimize tırmanıyor 😵
Bilgeanneler Ikrabebek 23 Mayıs.🙈 Bizimki çok hareketli asla durmuyor heryere tırmanmaya çalışıyor elinden tutturup yürümek istiyor bütün odaları geziyoruz çekmecelere takık ne bel kaldı ne sırt.😂 4 diş çıktı gibi 🙂
Cirkin Ikrabebek 16 mayıs. 2850 doğmuştu. Bir hafta hastanede kaldık enfeksiyondan dolayı. O zamandan bu zamana iyi toparladı gene miniğim. Bulduğu herseyden tutunup kalkmaya calısıyor. Sürekli gözüm üzerinde ama daha önce düşürdüm yeni dönmeye başladığında. Gene düşecek diye ödüm kopuyor
Ikrabebek Mom14 her çocuk farklı demek ki. Hatta babamız da ben de mıy mıyız bu çocuk nasıl böyle oldu bilmiyorum 😂
Ikrabebek Mom14 ayda 400 gram alıyolar galiba. 8 e yaklaşmıştır o zaman. Biz 7. Ay kontrolünde 67 cm 7 kiloydu
Ikrabebek Mom14 ay hayalim 😍 bizimki de dün beşiğe tırmancam derken tahta korkuluğuna çarptı dudağını patlattı
Mom14 Ikrabebek valla bılmıyom her cocugun gelışımı farklı bılıyosun senınkı bıde doğması gerektıgı zamanda doğmamış kgsu ıyı bence
Mom14 Ikrabebek hayalım dedıgın şeyr ben uzuluyorum ama bılıyomusun herkesın cocugu o kadar hareketlı benımkı poposunu kaldırmaya acız bıde sureklı etraf laf söyluyor uyuşuk bilmemne dıye sınırım zıplıyo 🤣
Ikizannesiiiii__ Bizde 22 mayıs 🥰 ikiz oldukları için 2480 2450 di kilosu kızım çok hareketli emekler kalkmaya çalışır ama oğlum accik tembel hafif hafif bacaklarını itmeye başladı 😍
Ikrabebek Mom14 zaten insan elinde olanın nankörüdür ya. Hep olmayanı ister. Biz de öyleyiz işte. Bana da her gören ay küçücük diyo. 2 ay küçük arkadaşı var. Onunla kıyaslıyolar o daha topluymuş falan. Millete bakarsak ohooo. Hiç sıkma canını 🥰
Ikizannesiiiii__ Ikrabebek sağol canım hepimizin inşallah bide hamile olduğumu öğrendim bolca dua edin bana🥰
Ikrabebek Bilgeanneler ay bu benim 😂 çekmeceye parmak mı kıstırmadı. Dolaba kafa mı atmadı. Daha dün dudağını patlattı. Bizim de iki gün önce üst iki diş patladı 🥰
Mom14 Ikrabebek seninki bi kere ufak bi bebek olarak doğmuş şu kıyaslamaları da anlamıyorum bi türlü insanlar ne slak ya
Bilgeanneler Ikrabebek biz de aynılarını yaşadık daha dün kafasını çarptı 🤦🏽♀️Mama sandalyesinde bile bir o yana bir bu yana .😬 Ne kadar dikkat etsekte oluyor böyle kazalar 🙁