Nesrin25 Arkadaşlar yarin kizim 4 aylik aşi olacak bana dediler once calpol ver sonra asiyi yaptir sizler boylemi yapiyorsunuz
aysegull Nesrin25 biz de bugün yaptırdık vücudun mikropla savaşması lazım. Öncesinde vermiyorum. Ateşi 38 i aşarsa vereceğim çok şükür daha öyle birşeyle karşılaşmadık
zcn01 Nesrin25 haftaya biz de 4 ay asilarini olcaz bize doktorumuz asidan once verebilirsin 1 cay kasigi demisti ben veriyorum her asi oncesi
Peren Nesrin25 yarın bizde 4 ay aşısını olacağız. Öncesinde verme derim calpol ü. Huysuzluk yaptığında ateşi çıkacak gibi olduğunda ver yani ben öle yapıcam. Emzirip karnı tok götürecem ki çok mızmızlanmasın.
Busraelif Nesrin25 Cocugun hicbirseyi yokken ilac vermek kesinlikle dogru degil. Asi yaptirdiktan sonra eger atesi olursa calpol verilmeli. Bende yaptirdim atesi olmadi vermedim. Ayrica onceden calpol verilirse asinin da etkisi azalir.
Aybk Nesrin25 Ben 2 ay asısında asırdan sonra eve gelince calpol verdim canım, 6 saat sonrada bir ölçek daha verdim, çok şükür ateş huysuzluk yasamadık
ARZU83 Nesrin25 Aşıdan önce ilaç vermiyorum. Aşı sonrası eğer ateşi çıkarsa verilmeli. Bana sağlık ocağındaki hemşire ateşi olmadığı sürece ilaç vermeyin demişti.