BartuveArtun güzel anne sürekli mi uyku sorununuz vardı bilemiyorum ama yeni ise, güzel evlatlarımız bu dönemde fiziksel olarak değişkliğe uğrarlar emekleme gibi büyük yetenekleri olur buda onları uyku öncesinde yorar hatta eklem ağrıları bile olabilir hem bu yeni yeteneği sürekli yapmak istediklerinden uyurkende uykuya geçerkende yapmak isterler. Haliyle uyuyamazlar ben bu dönemi şu şekilde tamamlamıştım öncelikle bol bol emeklettim serbest alan yarattım vucudu alışınca ağrıları geçti hemde yeterince gün içince emekleyince uyumaya geçerken bunu yapmadı tabi gene yataktan kalkmaya başladı çünkü tutunarak kalkmayı keşfetti vs bununda içinde yatağının yanına sandalye koydum yatağına yatırdım odası hep karanlık kaldı ayağa kalkmasın diye karını vs ovaladım yada sırtını elim üstündeyken dönmedi dönmeye kalkmaya çalıştığında müsade etmedim benim kızım şiiiiii denilince uykuya geçmekten hoşlanırdı sürekli şiiiiiiii dedim uyuyunca odasından çıkardım ama arada uyanırdı gece ve gündüz uykusunda asla yatağından kaldırmadım sürekli yatağında aynı yöntemlerle geri uyuttum kalkamyacağını anlayınca bir zaman sonra alıştı normale döndük tabi sırf bu sebep olmayabilir diş döneminde de bunu çok yaparlar yada farklı bir rahatsızlığı var mı bu durumu iyi gözlemlemek lazım