limonlukarpuzzz Asklepios bir su giderine ihtiyacinin olmamasi çok muthis kiliyor onu :) Diğer evimde yer yoktu mesela bende cocuk odadi kullanmadigim için orda duruyordu. Şimdiki evimde banyo musait şuanda banyoda duruyor kurutma bitince tankini cikarip dokup geri takiyorum :)
zeynepalp limonlukarpuzzz bende onu merak ediyorum ya kurutma makinesinde gider olmuyor mu ? Çıkan su nereye gidiyor ? Sadece priz mi lazim yani
limonlukarpuzzz zeynepalp çmasir makinesindeki deterjanlik kurutmada su tanki oluyor camasirin suyunu orada biriktiriyor makine bittikten sonra döküyoruz bu kadar :) Ama gider varsa giderede baglanabiliyor ben tankini kullaniyorum digerine ihtiyac duymadim :) Gerrkli olan şey priz :)
Ftmvrs13 Asklepios canım çarşafları kapılara as bende mecbur evde kurutuyorum çarşafları kapılara asıyorum pantolonları peteğin üstüne seriyorum bide çok çamaşır asla biriktirmiyorum hergün yıkıyorum ama kuruyor öyle 1 günde şimdi akşam astım mesela yarın öğlen toplarım kurumuş olur sende öyle yapabilirsin
Mutluluk Asklepios çocukların kıyafetlerine yetişemiyorum cidden Birde üstüne beyazlar siyahlar havlular nevresimler bebelerin battaniyeleri derken sürekli kısır döngünün içindeyim Kurutmaligi peteğin yanına koyuyorum 1 günde kuruyor. Normalde çocuk odasını kullanıyorum oraya seriyordum ama havalardan ayı 3 4 güne anca kuruyor
Evooiboo Kurutma alabilme durumunuz varsa çamaşır makinesinin üstüne koruyucu Bi aparatı oluyormuş onunla üst üste kullanma imkanı sunuyor bende biraz durumu toparlıcam evde yer yok çamaşır makinesinin üstüne alıcam aparatıyla Bi araştırın isterseniz
CesurAlinin_annesi Asklepios kurutma makinesi alıp çamaşır makinesinin üzerine kurdurabilirsin ben o şekilde kullanıyorum şu an hem ekstra yer istemiyor hemde kurutma makinesi büyük kolaylık ve sağlık açısından da iyi
Cgdmltr93 Asklepios kurutma makinesi için yere gerek yokki çamaşır makinasının üstüne koyuluyor. Bende aynı durumdayım benim de derdim çamaşır nemli olduğu için eve zarar veriyor rutubet yapıyor