CankizimRavzam Cizrelili hunileri takalim mi 😂benim kiz cubuk tarcin kemiriyo bi yandan da cirliyo ne istiyo onuda anlamis degilim
Meyram__ Cizrelili benimkide 15 dk uyuyor geri uyaniyor zor uyutuyorum beyaz gürültü aciyorum hic ise yaramiyor 😣 kucagimda uyuyor yatagina koydum an kalkiyoor 😔
Duruhnm Cizrelili normalde bizimki uyur ama bazen kalktigi oluyor 12 de uyandi hala uyutma cabalarindqyim seni çok iyi anlıyorum dişlerimi sıkmaktan kırılacak
Cizrelili sssonsuz demekki çoğumuzda bu stresli günler var ah biran önce büyüsünde rahat uyuyayım başka bir şey istemem
Gaffar93 Cizrelili benim kızımda 5 buçuk aylık 3 gündür huzursuz ağlamaklı uykusu düzensiz. 5 dk uyuyor uyanır vb emmesinde bi fark hissetmedim. Atak haftasımı diye baktım değil. Demekki çoğu bu günlerde böyle🤲
ays_dnz Cizrelili valla bnmki canim 20 aylik artik.her seyin farkinda 2 de kalkti saat 4 hala uyumaya niyeti yok dişlerimi sıkmaktan diş etlerim kaniyor. Bi de hamileyim. Artık ben umidimi kestim coxuklar büyüyüp okula gidene kadr deliksiz uyku yok bize 😢
sssonsuz Cizrelili canları saolsun kuzum kuzum 2 ay 7 günlük o hala uyumuyor ama sanırım zamanla ben alıştım çokta umursamıyorum artık insallah biran önce rahatlarsın sende
Cizrelili Cizrelili ah ah aynen bende kendimi rek sanıyordum ama olan eşime oldu bebeğim uyuşmadığı için bende esimi uyutmadim zavallı eşim halen uyuyor çok uykusuz kaldi😂😂😂😂😂😂
Tehay Cizrelili gunduzleri uyutmasanizmi belki bi oyle deneyin gunduz yorulsun uyumasina izn vermeyin uyusa bile cok uyumaya izn vermeyin
Cizrelili Tehay cnm gün-de 2 veya 3 defa uyuyor yani kısa sürelerde uyaniyor zaten ve uykusu geldiğinde agliyor mecbur uyutuyorum yoksa evi başıma yıkar 😂😂😂
Tugce48 Cizrelili gündüz uykuları nasıl ? Gündüz az uyuyuyan bebek gece yorgunluktan uykuya dalmakta zorlanıyor canım