Angell44 Bir ben mi böyleyim karnı düzgün olan doğum yapanlara imrenerek bakıyorum 8 ay oldu doğum yapalı karnımı görmek istemiyorum yok mudur bir çözümü😢
Kizimmmmm Angell44 inanır mısın hiç aklıma bile gelmiyor. Yani bide ona mi üzülcem. Bu beden bir gün toprak olcak. Çatlağım olsa nolur olmasa nolur. Bir evladım olmuş benim.
AloneMom Angell44 @Woody sen biliyordun sanki canım çatlakların çözümünü bi kız paylaşmış sende etiketliyordun
Rules Angell44 canım foto açılmıyor ama şöyle söyliyim 3,5 ay önce doğum yaptım özellikle bacaklarımın iç kısmındaki çatlaklara parmağım giriyor 😂
Ayprens Angell44 fotoğraflarımız açılmıyor merak ettim cidden o kadar mi kötü bidaha atmayı denermisiniz
Angell44 Kizimmmmm sende haklısın canım dışarı zaten görmüyor da işte eşimden saklıyorum resmen ne bilim olmasa daha iyidi 😔
Synmannesi Angell44 aynı bende öyleyim bugün biri gördü aaaaaa ne olmuş böyle dedi alıştım artık baya buruşuk muşamba gibi 7 ay oldu o kadar bio oil kullanıyorum ne fayda
Angell44 Synmannesi aynen bende de aynı bir de kocaman bi teyzemiz var hava atıyor karnını açıp deli oluyorum