Kaanberkmom buharda pişirme ile kabak havuç ve patates ile başlayarak önce tadimlarla çay kaşığı ya da tatlı kaşığı kadar sonra arttırarak, sonrasında da farklı sebzelere geçebilirsiniz alerjik bir bebek değilse 3 gün kuralı izlemeden bile devam edebilirsiniz ben hiç yapmadım, farklı bisey yedirdigim gün takip ediyorum alerjik bir bebek de degil zaten bi sıkıntı yaşamadım. Buharda haşlayıp sonrasında az bir su ile blender dan geçiriyorum bir çay kaşığı da zeytinyağı koyuyorum, biz suan sebze çorbaları ile başladık. Havuç kabak patates dışında brokoli balkabagi ve bezelye de verdim. Öğlen evde yaptığım yoğurttan veriyorum, cam rendede elma ve armut rendeleyip veriyorum yemezse sularını veriyorum, beslenme listesi çıkardım tabiki de öncelikli olarak anne sütü agirlikli doktorumuz onayı ile. Önümüzdeki ay püreler daha pütürlü halleri ile devam edip kahvaltıya gecicez, doktorumuz bu şekilde yönlendirdi. Ama her bebeğin düzeni farklıdır, sadece sabretmeniz gerekebiliyor her bebek aynı iştahta olmayabiliyor ağzını açmayabiliyor, zamanla alışıyorlar:)