Asell2608 benim kizim da memede uyuyo😊 ben bu durumdan rahatsız olmadığım icin bunun üzerine gitmedim açıkçası.. nasıl uyumak istiyosa öyle uyutuyorum şu an için bı problemim yok.. onun haricinde öncelikle sabahları erken uyandırarak başladım, kaçta uyursa uyusun sabah en geç sekizde güne başlat annesi bence.. sonra ayına göre uyanıklık sürelerine bakabilirsin internetten.. kızım sanırım o ara günde üç uyku uyuyodu.. o saatlere göre ve uyku sinyallerine göre uykuları düzenledik.. uyku rutinimizi oluşturduk.. ama gözünü korkutma rutin dediğim mesela gündüz uykusuysa altını degistirir perdeyi çeker melodisini açar iyi uykular der memeye koyarım. Aksamsa da banyo eklerim bunun başına.. bu kadar😊 zaten inan o saatlere göre çocuk kendini düzenliyo ve rutinleri seviyorlar.. kızım ilk iki ay inan bana günde beş saatten fazla uyumazdi.. birden bunları yapınca düzeldi.. akşamları da en geç şoku gibi uyurdu o zamanlar. Ben tek bı saate bağlı kalmadım açıkçası, son uykuya göre ayarladım k saati.. o yüzden belli bı saatten sonra uyutmak, uyursa hafiften uyandirirm..Instagrama bı bak istersen annesi, danışmanlık verenler var ve en azından saatler ve rutinler ile ilgili daha doğru bilgi alabilirsin bunlar benim yaptıklarım😊 güzel uykulari olsun insallahh