Prensannemm Merhaba hanımlar 1 buçuk ay önce doğum yaptım sezeryanla göbeğim kaldı normal de zayıf birisiyim bide hamileliğimde çatlak leke oluşmamıştı doğumdan sonra karnım karardı resmen nasıl gider kalıcı mı acaba bide göbeği nasıl eritirim🥴
Snmtt Prensannemm oğlum 9.5 aylık hala gitmiş değil tam olarak göbeğim🥺 çok şişiyo bazen hassaslaşıyor sanırım etkileniyor en ufak gazdan adet döneminden falan
Nilguny Prensannemm 18 aydan bildiriyorum kilom doğumdan önceki kilom 55 ama yok o göbek orda sallanıyor gitmiii sporsuzda gitmez galiba sporla gidermi onuda bilmiyorum ama kaldı oraya yapıştı sallanıyor çirkin şekilde 🙀
yusufumyasemin Nilguny şu kesinin hemen üstünde avuç içi kadar bi şişlik var sanırım ondanmı bahsediyorsunuz 😑sporla gider diyenleri duymuştum ama daha iki ayımız bitmedi deneyemiyorum bişey
yusufumyasemin Prensannemm hamileyken gergin filan beyaz oluyor bebek çıktığı an boş bi çuval gibi birde kararma oluyor 10 dk önce beyaz karınla girdim çıktım kapkaraydı ama geçiyor merak etmeyin ilk doğumumdada olmuştu geçti şuandada öyle buda geçer inş
Nilguny yusufumyasemin aynen ondan bahsediyorum hamur gibi yogurmalık kalıyor orda bildiğin puf bir hamur gibi duruyor napacagız bilemiyorum 🤔
Burcu2- Nilguny elimde bastırdığım zaman yumuşacık içine geçiyor ama bende kurtulamadım bi türlü korse giyiyorum en küçük korse bile bol geliyor
yusufumyasemin Nilguny aynen iğrenç illa gidiyordur spor filan ama vaktini bekliyorum daha zorlamak zararlı olur diye