minnostospik Merhaba bebeğim 4 ay 20 günlük randevu veril aile hekimliğinde aşıları yaptırıyorum. Kontrollere götürdugum doktorum ve hemşire de hiç bahsetmedi bu özel aşılardan neler ve ne zaman oluyor ilk bebegim bilgi verebilir misin
Gok_53 minnostospik rota aşısı vardı biz yaptırdık 3 ve 5 ayda iki doz şeklinde oluyor sanırım yanlış olmasın daha yapılamıyor . Yani 3. Ayda ilk doz olması gerekiyordu . Bir de menenjit aşısı var mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim her doktor farklı ay söylüyor ama bize 1 yaşında tek doz yapılması daha uygun görüldü öyle yaptırıcaz . Geçen de kuzenim sağlık ocağında hemşire aşı için gittik bana menenjiti mutlaka yaptır çocuğum 40 derece ateşleniyor ama aşıdan dolayı hafif atlatıyoruz dedi .
Kadriye043043 minnostospik 3. Ayda rota birinci dozu 5.ayda ikinci dozu oluyor ama çok pahalı 2 aşıya verdiğimiz para 622 tl keşke bedava olsa ama
minnostospik Gok_53 rota asini kaçırdım ozaman hiç soylemediler çok teşekkür ederim menenjit asi için doktoruma sorucam
Kuzey-41 minnostospik rotayı banada kimse demedi kacirdim doktor bize 2 aşı yazmıştı hala yaptirmadim ne oldugunuda bilmiyom
Yakamozz Herkes rotayı 3 te olmuyor doktorlar öyle planlıyor 1 ay devlet diğer ay özel aşı şeklinde yaptırmayalar doktorunzla konuşun. Bunlarözel aşı olduğu için devlet hastanesi ve asm pek bilgi vermez
minnostospik Yakamozz hani keşke deselerdi böyle asi var isterseniz yapın en azından ilk bebegim olduğu için burda gördüm
Muhasebeciana Rumeysahamza rota asisinami 550 lira verdiniz ikinci dozu canim ilkine ne kadar verdiniz biz ilk dozu ya 296 ya 276 verdik ikinci dozu olucak 1 martta kizim oyuzden soruyorum