Nesibemetinyigit27 Yeni doğan bebeginiz gece sabaha kadar kaç defa uyanır yada uyaniyormu sizmi uyandiriyosunuz
xrtalafx Nesibemetinyigit27 o zamanlar benım kızım 2 bucuk 3 saate kalkıyordu emzırıyosanız kaldırın mama verıyosanız gerek yok ama 3 saatte 1 beslenmesi şart
Blknss12 Nesibemetinyigit27 yenidogan dediğiniz kaç günlük? Ben 2 aylık olana kadar hep 2 saatte bir alarm kurup kalkıp emzirmistim. Sonra artık kendi ne zaman uyanırsa
Sanem_05 Bebeğim 46 günlük ve doğduğundan beri 2 saatte bir emziriyorum uyanamazsa çok nadir 3 saati buluyor
DogaLina Nesibemetinyigit27 ilk ay kolay kolay kendi kalkmazdi ben uyandirirdim 2 saatte bir. 2.ay uyanmazsa 3 saate kadar uzatabiliyodum uyku suresini. uyanmazsa kendim mutlaka uyandiriyodum
Senizinc Bende 18günlük bebegimi 2 saatte emzirmeye çalışıyorum ama zorla uyandırıyorm sonra tekrar memede uyuyo sonra gaz cıkartamıyorum 🙁 birde sarılık olduk
Smyy38 Nesibemetinyigit27 3 defa uyanıyor önceden sarılık vardı ben ayağının altına vurarak uyandırdım emzirdim doktor ayağının altına vur dedi uyanmazsa