Rknn Arkadaşlar bütün bebeklerin boynu kisa olmaz mı kaynanam tutturmus bu bebeğin boynu kisa kalmış dıye.daha küçük dıyorum ama yine de moralim bozuluyo
Mom62636362 Rknn 😄 peki bir çözüm önerisi de var mı? Mesela kafadan tutup çekmek gibi? Dinleme onu, doktora sor eğer endişem varsa, ama yoksa dinleyip üzme kendini
canimoglum_2020 Rknn ne kadarlıkki benim bebeğimin de kısaydı büyüdükçe düzeliyor aynıı benimkiler de yıkarken boynunu çekmedin kısa kaldı diyolar yıkarken yanıma bile uğramadılar herşeyini tek yaptım lafa gelince bi bilmişlik aman boşver
Merialp Rknn kac aylik bebegin? Benim bebegim de öyleydi bide kusuyordu orayi resmen kusmuk birikimi yapiyordu boynunu kaldirip silemiyordum cünkü boyun yoktu 🤣 simdi büyüdü tabi guk diye cikariyor kafasini boynunu
AbrhamH Rknn benimde ablam sürekli oğlunun boynu kısa sana benzemiş seninde boynun kısa diyodu. Kız dedim kocam boynuma bayılır tam tersi boynum uzun benim saçmalama sustu sonra 😂😂 insanların terbiyesizliği canım. Boynu kısa kalmış ne Allah aşkına. Allah özene bözene yaratmış kurban olsunlar
Rknn Evet varmış kafasını yastıktan geriye doğru sarkıtıcakmışım bıraz 😀 benım gördüğüm bütün bebekler oyle 😏
Ravzacuk Rknn yaa saçmalık bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 4.5 aylık ve boynu cok kisa çünkü şu anda kilo alıyor boyu uzamaya başlayınca boynu da uzar
Merialp Ravzacuk aynen ilk üc ay resmen o boyun silmek iskenceydi birimiz tutup birimiz siliyorduk zor zar 😂
minnostospik Ravzacuk yorumları okuyunca ne kadar normalmiş dedim ilk bebegim kafama takıyordum boyunsuz diyeni duydum dediginiz bebegimin boynu kusmuk dolardı sildirmezdi 😂
Medusafer Rknn benim bebegiminde boynu çok kısa olabiliyor sonuçta her bebek bir değil siz bozmayın moralinizi bir anormallik olsa doktorunuz farkedip bisey söylerdi zaten bu süreçte etraftakileri takmamak en iyisi zaten zor bir süreç birde herkes etraf böyle yapınca insan kafaya takmicaksa da biseyleri takıyor
Rknn Medusafer aynen canım kaynanası,eltisi,görümcesi herkes bı akıl veriyo.Yok cok kalın giydiriyosun yok çocuğa şunu icir bunu yap he diyip geçiyorum da ister istemez bazen takıyorum.
canimoglum_2020 Rknn ben 3 aylıkken kehribar kolyealmıştım boynuna olmuyordu düşün şimdi o kolye sarkıyo boynundan.
zeynnep Rknn benim büyük kiz da bebekken boynu yoktu bide pişik olurdu küçük kizimda aynı pişiyor gıdık altı.