Semre9 Kızlar kızım 1 ay 12 günlük gece mutlaka 3 defa kalkıyor mama için kaç ay sonra akşam yatıp sabah kalkacaz düzenli uykumuz olacak 🙆
canimoglum_2020 Semre9 7 aylık olacak 10 gün sonra daha akşam yatıp sabah kalktığımı hatırlamıyorum 😂 daha çok erken çok
Seselif Semre9 en başından beri uykuyu sevmez 11.5 aydan selamlar hala 199277267227272 kez kalkar uykuyu unuttuk
angelfish Semre9 14. Aya gırmemıze bır kac gun var gece 3 kere uyanınca ohh az uyandı bu gece dıyorum 🤭
Semre9 canimoglum_2020 😃😃😃 ama bana dediler ki 4 aydan sonra gece 1 kere kalkar bı daha kalkmaz yatar dediler 😏😏😆
Semre9 Seselif 😅😅😅😅🤣🤣 hahahahah yok yaa kalktogin da bile uykulu yer mamasını sonra geri hemen yatarız ben hiç uyanmasın istiyorum 😃😃🙆🙆😎
canimoglum_2020 Semre9 bana da neler dediler yok kırkı çıksın yok 3 aylık olsun yok 6 aylık olsun diye diye çocuk yaşına gidiyor bakalım 😂
Unsican Semre9 ne guzel 3 kez mi kalkiyor masallah kiymetini bilin. 3 ay 11 gunluk dun gece 8 kez kalktik😂
Aslihannazli Semre9 ses veriyorum 27 aylığız hala uyku yok ciddi anlamda uyumiyoruz gece 3 den sonra arkadaşım 🤦♀️
Busraa6842 @Semre9 15 aylik oglum ben 1 bucul yildir uyku nedir unuttum hala gunduz uyumaz gece de 1 saat içinde 10 kez uyaniyor 😂
Ezgi3454 Semre9 4. Ayı doldurduk gece 1 kere kalkıyor beslenmek için. Altını açmıyorum hemen geri uyuyor 2 aydır bu şekilde pişik olduğuny da görmedim
Semre9 Ezgi3454 çok iyi bebeğin yemeği çok sevmiyor o zaman bizim ki fazlasının fazlasını versem de kalkıyor istiyor 😇😇😃
Twinsdragonmom Bebeğin kendinin kalkmasını bekleme bence o uyanmadan sennkalk besle yat . Uyanıklık halı yaşamasın belki süre uzar
Astalavistababy Semre9 11 ay 13 günlük bebekler gibi uyuyor 😅gecede 1234561235 kez uyanıyor sağlık olsun kızım büyük insan gibi akşam yatar sabah kalkardı gülücükler saçardı uyanınca ❤️ Oğlum uyumuyor her çocuk farklı oluyor inşallah siZinbebeğiniz ilerde uyur 🙏
Semre9 Astalavistababy benim kızımda maşallah suphanallah çok iyi ama ben 3 saate 1 kalkmasını istemiyorum . 5 saat uyusun istiyorum
Semre9 Prenses_annesi22 benimkide öyle bazen 1 2 de uyur 5 de kalkar sonra 7 de kalkar sonra 9 sonra 12 falan bu sıklıkla gideriz 😏😇😃