Gizemela _portakalannesi_ bizim doktorumuz nimernix aşısını tek doz 13 ayda yaparız dedi ama bexsero 2 doz şeklinde olduk
Mysunshines17 _portakalannesi_ Biz de vurdurmadik ama doktorumuz aşı ağır olduğu için 1 yaş sonrasına tek doz onerdi,1 yaşta yaptıracağız
_portakalannesi_ Gizemela bana nimernix tek doz bexsero 3 doz dedi nimernix 13. Ayda bexsero 1.doz 14 ayda 2.doz 15. Ayda son dozda 18.ayda şeklinde
GokturkAlp _portakalannesi_ 1 yaşından sonra istediğiniz zaman nimenrix yaptırabilirsiniz dedi 2 doktor ve sağlık ocağımız. Pandemiye denk gelmişti o yüzden 18.aya kadar bekledik. Bexsero içinde 2 yaşını beklicez zaten 3 ay kaldı 2 yaşına.
_portakalannesi_ Mysunshines17 benim kızımda 1 yaşında ama bizim ki tek doz değil anlamadım doktordan doktora değişiyor galiba
_portakalannesi_ Mom076 menenjit olduğuna emin misin rota aşısı olmasın o çünkü benim bildiğim menenjit aşısı 1 yaşından sonra vuruluyor
Mom076 _portakalannesi_ evet emınım cunku doktor ozelıkle soyledı zaten vurulması ıcın bırıncı doz yaptık sımdı ıkıncı doz vermesı lazım buarada Avrupa da yasıyoruz belkı her ülke aynı olmayabılır
AsilAtaMom _portakalannesi_ 1 yaşından öncede başlanıyor. Her doktor kendi takvimini oluşturuyor. Bize 7-9-23. Aylarda bexero yu 13. Ayında nimenrix tek doz önerdi bizde bu ay nimenrix yaptıracagız.
_portakalannesi_ Mom076 aaa olabilir ozaman yani araştırdım özellikle 1 yaş sonrası yazıyor ve doktorumuzda 1 yaş sonrasını önerdi ondan sordum doğrudur orada farklı olabilir .
_portakalannesi_ AsilAtaMom internette de 12. Ay sonrası yazıyor bilmiyordum ogrenmis oldum biz bütün özel aşıları yaptırdık dediğin gibi aşı takvimini oluşturmustur. Aşıyı aldınız mı fiyatı 292 TL yazıyor ama bizde yarın alacağız aşıyı
AsilAtaMom _portakalannesi_ evet cok fazla bilgi var kafa karıştırıyor🌸 biz almıyoruz aşıyı hastanede yapılıyor. Nimenrix için alıp sağlık ocağında yaptırmak istedik yapamayacaklarını söylediler mecbur hastaneye gideceğiz.
_portakalannesi_ AsilAtaMom biz sağlık ocağında yaptıracağız ama pek güvenmiyorum çünkü kadın gerek yok yaptırma falan demişti bana hemşire yapmak istemedi gibi konuştu endişeliyim bu konuda