Minikbirask Arkadaslar yeni hat aldim ama eski hattimda watsap konusmalarim var esimle ve avukat silmemem gerektigini soyledi yeni numarami acicam ama yeni numarama nasil eski watsap konusmami yuklerim blgidi olan lutfen yardm etsn arkadaslar😊😊
BalarisiYusra Minikbirask niye silmemen gerekiyor anlamadım geçmez diye biliyorum Mesajlar hangi numaradan konuşulduysa orada kalır
CanselK Minikbirask yeni hattını takmadıysan eski hattındaki mesajlarını yedekle. Yedekledikten sonra aynı o hattı taktığında mesajlar geri yükleniyor
Nurhan88 Minikbirask canım riske atıp deneme sakın telefoncuya git onlar yedekler sonra yeni hattına aktarırsın
meliike00 Minikbirask youtubedan veya googledan videosunu izleyerek yapsanız daha sağlıklı olur bence whatsapp numara değiştirme yazın çıkacaktır
Muhyuf Minikbirask Bence ne olur ne olmaz ekran görüntüsü alın çünkü yeni numara da ne kadar yedekleme yaparsan yap geçmiyor
CanselK Minikbirask Whatsapa gir ayarlara ordan sohbetlere gir orda sohbet yedeği yazıyor tıkla şimdi yedekle diyor ona da tıkla yedekle eski kartını taktığında whatsabı açtığında yedekleme yüklensin mi diyecek evet diceksin
Zeynaa1 Minikbirask watsap ayarlarına gir ordan hesap ayarlarına gir orda numaramı degsitir diyor ordan yapabilirsin ama mesajlar silinirmi silinmezmi bilmiyorum
CanselK Muhyuf evet yeni numaraya geçmiyor yedekleme eski numarada kalıyor ama kartı takıp whatsap giriş yaptığında konuşmalar yükleniyor