sehrikarabulut Anneler merhaba kızım 2 ay 17 günlük Kızım 5 gündür kaka yapmıyor meme mama ilerliyorz yenidoğdunda gayet güzeldi her bezi kakalıydı huzursuzluğu yok çok şükür 1 hafta yapmadı bile oldu bizim gibi olanlar varmı
Mert_Cemre sehrikarabulut canım oğlumda da aynı problem olmuştu 5. gün yapmıştı kakasını biz de tam o gün doktora götürmüştük 🙈🤭hastanede yapmıştı anlayacağın 😂
Alinduru sehrikarabulut aslında her bezinin kakalı olması da iyi değil her zaman. Kızımın besin alerjisi var ve günde 7-8 kere kaka yaptığı oluyordu belirtilerden biri olarak sayılıyordu bu durum.
Cgur sehrikarabulut bizimde oyle sorunlarımız oldu meme ve mama aliyor. Poposuna nazikçe z.yagi sur. Bide biogaia bulabilirsen kullan bize çok iyi geldi. Zor bulunuyor yalnız bulursan alabilirsen birkaç tane al biraz pahalı 😔
Cgur sehrikarabulut buarada mamasina birkaç damla z.yagida ekleyebilirsin . Bunlari hep Dr umuz söyledi ☺️ bide anne kabizsa bebekte etkileniyor . He bide masaj yapmayı da ihmal.etme. biz de de 5 gün kaka yapmadi Dr a gittik döndük kaka yaptı. 😅 Biogaia dan beri epey iyiyiz bağırsak düzenleyici
sehrikarabulut Mert_Cemre 😂bende bekliyorm yapmasnı gazını çıkarıyor problem yok bazen 1 günde 2 kere yapıyor bazen 2 gün üst üste yapıyor bazen böyle uzun oluyor anlam veremedm
Alinduru sehrikarabulut sürecinizi tam bilmiyorum ama bizim de hep az az ve sürekli kakası olurdu yani öyle dolu dolu değil.
sehrikarabulut Cgur onları yapıorm canım mamasına zeytin yağı koyuyorm masaj yapıyorum bizde nurse harveys kullanıyorz bide dedini deniyelim bakalım
sehrikarabulut Cgur denicem onuda alıp canım nurse harveyste zeytin yağı gibi aslında onunda rahatlattnı biliyorum bizde etki etmiyor demekki
Ogretmennannee1 sehrikarabulut ama mama da veriyor mussun su da vermelisin anne sütü gibi sulu değil mama su vermezsen kabızlık yapar. Benim daha doktorum mamadan sonra su icirmelisin yoksa kabız olur böbrekler de taş oluşur zamanla dedi.
sehrikarabulut Gursazme yapıorm canım her altını actımda masaj yapıorm hareket yaptırıyorm bugun biraz yaptı
Cgur sehrikarabulut bulmanıza sevindim günde bir defa 5 damla veriyorum aksam saatlerinde veriyorum. Dr umuz kullaaya devam edebilirsin zararlı değil dedi zaten içeriği daha temiz diğerlerine göre. Ben de 3 kutu vardı son kutuya geçtim. Buzdolabının kapağında beklet icirmeden önce çıkart ki ısınsın ve erisin dolapta donuyor biraz😊