nisaballinannesi banuyusuff prima aktif bebek kullanıyorum ıslak mendil yerine saf pamuk baby me marka kullanıyorum
Vanilya banuyusuff Prima premıum kullanıyorum bez. Islak mendil kullanmıyorum baby&me pamuk ile siliyorum
CanselK banuyusuff sleppy ıslak mendil ve sleppy bez kullanıyorum. Çok memnunum kızım 6 aylık hiç pişik yapmadı
Tatlisannedilekk banuyusuff sleepy natural bez, uni baby sensitive ıslak mendil kullanıyorum çok memnunum👍🏻
Aselkooo Prima aktif bebek kullanıyorum. İslak mendil ise sleepy nin doğal ve organik olanını kullaniyorum ozellikle islak mendili siddetle tavsiye ederim
minikTT banuyusuff prima premıum care bez sleepy sensitive ıslak mendil, sleepy natural çok sızıntı yaptı primadan şaşmam
ZumrAsel banuyusuff sleepy bez ve ıslak mendil. Ama ilk başta Prima premium care kullandım bezi, primayi daha çok seviyorum açıkçası. Ama epey zamandir sleepy kullanıyoruz. İkisini de tavsiye ederim.
Ececik07 banuyusuff prima premium care ve uni baby yenidoğan ıslak mendil ikisi de pişik yapmadı sızıntı olmadı hiç