Tospik-20 Merhaba anneler avakado 8 aylık bir bebeğe verilir mi verilirse ne kadar ve nasıl verilir 🙏🏻
Adige3062 Tospik-20 8 ay mi canim ben 6 aylik bebegime bugün verdim 6. Aydan itibaren veriliyor diye biliyorum 😬
petek-badee Tospik-20 verıorm kuzu 8 aylık 6 Ayında başladım sabah yumurta ile veririm bazen ara öğün yoğurtla daha iyi yiyor
Suyagmur Tospik-20 6 aylik bebegim veriyorum peynirle karistiriyirum yogurtla yada zeytin ezmesi peynir biraz pekmezle yada brokoli haslayip havuc haslayip avojado ile veriyorum tek sevmezler bebekler
LilyaBn Tospik-20 muzla karıştırıp püre halinde verebilirsin. Elma armutuda cam rendede rendeleyip avokadoyu içine atıp verebilirsin. Birazda yulaf pişirip pürenin içine koyarsan kahvaltı seçeneğide olur, ara öğünde olur güzelce yer bebişiniz😋
canimoglum_2020 Ben de veriyorum 6 ay 20 günlük oğlum içine lor peyniri koyuyorum zeytinyağı çok güzel oluyor
Tospik-20 Birşey daha sormak istiyorum dişleri çıkarken bebişlerinizin acısını hafifletmek için neler kullandınız
canimoglum_2020 Tospik-20 zeytinyağına karanfil koy bi gece dinlensin ertesi gün diş etlerine sür bide doktorum bize tetagil önerdi ben almadım ama iyi diyolar diş granülü