Ebru41 Merhabalar doğumdan sonra hamile kalam varmı hemen doktorum iki yıl hamile kalma vücudun kendini toplasın dedi normal doğum yapdım ki zaten şuan ikinci için düşüncem yok bebeğim daha 40 günlük ve çok iyi korunmam gerek çünki şuan hamile kalmaya çok müsaitmişim🙄 adet nezaman görceğim belli değil anlayamayadabilirz bu konuda çok korkuyorum ya hemen hamile kalırsam diye varmı bir fikriniz😕
Mirac_21032019 Ebru41 kalirsin cnm rahim 40 gunde kendini toparlar tekrar hamile kalmaya musait hale gelir.
Myslkya-16 Ebru41 eşinin korunması gerek öncelikle 😑 ilaç kullanılabiliyor mu bu durumda bizim için bilmiyorum.
Ebru41 Mirac_21032019 doğal yöntemle korunduk iki yıl umarım yine korunabiliriz😕 ilaçfa kullanamıyorum
Ebru41 Eesay emziriyorum ve hapa karşıyım iki yıl boyınca doğal yöntemle korunduk inşallah bundan sonrada olabilir😀
Eesay Ebru41 emzirirken de hap alabilirsiniz, emziren anneler için olanlardan. Karşıysanız bilemem tabii. Doğal yöntem nedir korunmak için? Spiral, iğne, implant?
Ebru41 Eesay geri çekme yöntemi doktorum ilk çocuk olduğundan sprey takmyalım dedi iğneyide önermedi eşin güzelce korunsun dedi
17112020 Geri cekilme korunma yöntemi degil bnce…prezervtf kullanin en azindan .. geri cekilme yapiyrm deyip hamile kalan cok var güvenilir degl ya bi kaza olursa?