Cgdmltr93 Kızımın bu güne kadar uykuları düzenliydi 3-4 gündür geceleri uykuya dalamıyor uyumuyor.. huysuz değil. Dişleri kabarmamış 6 ay 26 günlük. Bu zamanlarda bir atak mı var ? Siznde olmuş muydu?
tosbikannesiii Cgdmltr93 6 ay 22 günlüğüz yeni atak dönemimiz geçti tam uykular düzene girecek dedim yine uykuya direniyor yine basa döndük
Mkelebek Cgdmltr93 bizde 6ay 19gunluguz. Bayadir geceleri meme isteme var saat basi mirildaniyo.meme olmadan uyumuyo. Artik sutun yetmedgini dusunuyorum. Bgn aksam uykusundan once mama vericem😑
Sule_eylul2906 Cgdmltr93 6 ay 18 günlüğüz bizde geceleri mızmız uyanıyo resmen gözleri kapalı ağlıyo bazen 🤦🏼♀️Bu aralar çok olmaya başladı nedenini bende merak ediyorum hiç böyle bi bebe değildi 😟
lazannesi Cgdmltr93 7 ay 1 günlük bebeğim bir hafta önce başladı ağlamıyordu ama uykuyada dalamiyordu iki gündür gündüz gece ağlıyor hep huysuz huzursuz dişleri kabarmış dişe yordum ama gelen giden yok hâlâ bütün düzenimiz bozuldu
tosbikannesiii Cgdmltr93 evet ya uykuya dalarken çok huysuz bu beni çok zorluyo bide alarm gibi 2 saatte bi uyanıyo geceleri bi ara öyle güzeldi ki gece 2 kalkardı kısa sürdü tabi çok kısa sürdü
meliike00 Cgdmltr93 internete atak hesaplama yazin hesaplayın ben 7buçuk aydır uyumadığım için başka yorum yapamicam 😂
Dorukmomy Cgdmltr93 6 ay 7 günlüğüz 1 haftadır uykuya direnme, uykuda ağlama, huysuzluk cekşyoruz maalesef. Dr dişten kaynaklı dedi