Bsram Merhabalar 8 veya 9 aylık bebeğinize sağlık ocağı kan aldı mı acaba sizden böyle birşey istendimi
Mehtaptvz Bsram 8 aylik kontrolde cagiriliyor kan sayımı icin bizim saglik ocağı hastaneye yönlendirdi kan degerlerine bakiliyor
Srht Bsram bizi doktorumuz uyardı parmaktan alacaklarsa verin ama damardan tüp kan alacaklarsa vermeyin ben bakıcam çocuğu ağlatmışken bütün değerlerini çek up gibi baktorıcam ağladığına değsin herşeyini görelim dedi! 1 yaşa doğru bakıcam dedi.
ZeynepAdam Bsram 7. Aymizds alinacagi soylendi 16 martta olacak. Genel kan kontrolu demisti bize. Nasil olacak hic bilmiyorum kan alirken icim icimi yiyor simdiden.
KuzeyiinAnnesii Mehtaptvz bizde bakmadılar ya dün gittik bişey demediler kilo boy takibini yaptılar sadece
Bsram ZeynepAdam Srht Mehtaptvz bende çok gerekli değilse şuan için yaptırmayı düşünmüyorum bir yaşına kadar ve biz alamazsak eğer hastaneye yönlendiricez dedi bende tedirgin oldum daha alabileceklerinden emin bile değiller bu yüzden yaptırtmakta istemiyorum çok kararsız kaldım
Gultekin Yaptirmayin ben az once hasteneden geliyorum bebegim 7 aylig elinden kal alamadilar bir turlu bebegimi sinir kirizi gecirene kadar aglatdilar sonunda alamadilar benim elim ayagim esdi daha sakinlesemedim bile parmaktan aldirin ama ben kendi bebegimden gordum elden aldirmak cok zormus😞