ZeynepTlc kızlar böyle bişeye denk geldim instada acaba yapan varmı kendisine doktoru önermiş öyle yazmış gerçek mi acaba karanfilin ağrı kesici oldugunu biliyorum ama soğan nasıl olur kokmaz mı yani deneyen varsa bilgilendirirse sevinirim🌸🌸
Glll44 ZeynepTlc bende buna benzwr bisey yapmistm karanfillwri ezip parca parca halinde bigun dolapta beklettim zeytinyağnda hergun sabah akşam suruyorum baya rahatlyordu yani 🌸
Glll44 ZeynepTlc yok sadece sogan koymadm onuda bilmiyordum yani bilseydim koyardm 🌸bazende eline sogan verdim zaten gun icinde surdugum zamanlar
Glll44 ZeynepTlc aynen ben hic dij jeli kullanmadm surup ates duscuru falan hic umarmda kullanmam dofgal seyleri yaptm hep
ZeynepTlc Violet bekliyoruz ama kimse cvp yazmıyor malesef yapan yok sanırım herkes jel kullanıyor anladığım kadarıyla🌸
ZeynepTlc meliike00 yani hep jel kullanıyor annelerimiz gördügüm kadarıyla böyle bi posta denk gelince acaba gerçekten işe yarıyor mu diye düşündüm diş dönemi yaklaştı bi denerim umarım işe yarar yaramazsa jel 🥰
Glll44 ZeynepTlc kuru dut 🌸 1 yk kuru dut 1 sb suda kaynatyorum 7 dakika falan sonra suyundan veriyorum iki uc kaşık 😊 sonra nar suyuda işinize yarar ateşte 😊