Gunes55 Arkadaslar belki absurt bi soru olacak ama oglum 7.5 aylik bugun ilk kez somon yedirecegim. Baliktan sonra emzirme de sorun oluyor mu? Ya da balik yedikten ne kadar sonra emziriliyor? Biz valikla ayran yogurt falan yemiyoruz ya hani anne sutunde de ayni mantik var mi yoksa tamamen sacmaliyor muyum ?
elifiii Gunes55 Somon 9. aydan sonra veriliyor bildigim kadarıyla biraz agır gelebilir. Balıktan sonra Anne sütü tüketmesinde bir sakınca yok. Yetişkinler için de balık tazeyse süt ve süt ürünleri tüketiminde yine sorun yok.
dertlikerkenez Gunes55 merhaba, emmesinde sorun yok, yoğurdu balıktan 2-2,5 saat önce yediriyorum ki hazmetmiş olsun . Doktorumuz 9. Ay listemize ekledi balıgı. Somon ve ton balıgı alerjendir. Dip balıgı hariç diğer balıkları önerdi.
Gunes55 elifiii su ana kadar hic bi gida da sorun yasamadik. Tadim yapacak sadece zaten. Tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin 😇
dertlikerkenez Gunes55 bilmiyorum ki her doktor farklı söylüyor. Bazıları 1 yaşından önce asla verilmesini istemiyor. Keşke doktorlar ağız birliği etse de biz de rahat etsek ☺️