Aleyna_ Bebeğimin bacaklarında boynunda yüzünde kuruluk var böyle parça parça bölge bölge elidel krem ve sebamed krem kullanicam aranızda kullanan var mı?
Annekus Aleyna_ bugun bunun icin doktora gittim döküntü gibi degil mi ah doktor nemlendir dedi de ben hala endişeliydim sizi görünce Bi ferahladım bepantol önerdi bana doktor
minicikellersss Aleyna_ ben kullandım elidel kaşıntı kremidir. Çoook mükemmel yani geçiriyor kızımın egzamasını geçirdi.. baya çoktu yara olmuştu artık vücudu. Ağlıyordum gece gündüz. Şükür ki bu ilacı kullanınca bide Bioderma ile beraber kullandım
alpmom1 minicikellersss merhaba elidel kremi çocuğunuz kaç yaşındayken kullandınız 2 yaş öncesine önerilmiyor kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım 1 yaşında
Annekus Aleyna_ siz doktora gittiniz mi ben saglık ocagına gittim gecmezse özele gidicem artık ne acaba bu 🤔
minicikellersss Aleyna_ egzama tekrarlayıcıdır en azından bi yaşa kadar… mesela bize 7 yaşına kadar ara ara olabilir dedi. Tabi egzama olduğunu anladığınız an nemlendirici sürün… hatta her duştan sonra sürün uyuduğunda sürün nemli tutun