bulentaslan35 Aşı oldu bugün bu saatlerde uyanık olurdu şuan uyuyo uyanır gibi oluyo yine uyuyo uyandırmam gerekir mi huysuzluğu ne kadar devam eder
Balkupum2505 bulentaslan35 halsizlik yapabiliyo aşı uyandirmaniza gerek yok ates falanda pek yapmaz ama yinede takipte olun
Damla29 bulentaslan35 bizimde hep aşı sonrası uykumuz olur ama ertesi gün cok huzursuz olurdu 4.ay aşımızı olduk atlattık 6.ayda var bide hiç ateşimiz olmadı bu zamana kadar ama ben agrısı oluyor diye 1 çay kasıgı calpol verdiğim oluyodu
Sema123- bulentaslan35 uyku çok yapıyor ama sonraki günler aksi huysuz olur ve uyku düzeni değişebilir bizde öyle oldu
SertapHilal Bazı bebeklerde uyku yapar aşı, her zaman nasılsa öyle devam et ateşi çıkarsa da calpol verirsin
bulentaslan35 SertapHilal calpol hem ağrı kesici ya çok ağladı aşı olurken canı çok yandı birazcık versem olur mu
Sonsuzmutluluk bulentaslan35 bizde dün olduk aşı huysuzluk yaptı bizdede ateş olmadı şükür ama ağrı yaptı sanırım ağlayıp durdu bende yarım fitil verdim kızımın doktoru 8 kilo altına calpol önermiyorum dedi fitil kullanın dedi
bulentaslan35 Sonsuzmutluluk yarım saat uyuyup uyanıyo durduk yere canı yanar gibi ağlıyo geceleri uyur gündüz uyanık olurdu uyku düzenimiz bozulcak diye çok korkuyom kaç gün sürer acaba böyle
Sonsuzmutluluk bulentaslan35 ağrısı vardır annesi kolay değil üç iğne vurdular büyüklere bile zor gelir korkmayın en fazla iki gün sürüyo düzeliyolar eski rutinlerine dönüyorlar