Neslyhn GulseNavin mini bu. Ben de bu ürünün laciverdini kullanıyorum. Oldukça zor alıştı, şimdilik günde 15 dk bana zaman tanıyor. Yavrunuz 8. aya kadar alışmadıysa zorlanabilir tabi.
GulseNavin Neslyhn Kullanmıyorum Türkiye de olsaydım birine bagıslardım kızımın sadakası olsun hiç kullanmadım🥰
2kedi1kizanne HappyKids borooshbaby en güzeli😍😍 yeni alacaklara solomomu asla tavsiye etmem. Bize defolu ürün gönderdiler. Fark etmesek denerken bebeğimiz düşecekti. Hala o markaya sinirim geçmiyoor🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
GamZeynep2008 Gulsahy benim bebeğim 5 aylık ben kullanmıyorum, sanırım 3 aydan sonra kullanılmıyor yenidoğan yastığı.
3455 HappyKids Baby Hope Bh4040 diye bir kanguru aldım çok güzel çok konforlu kesinlikle tavsiye ederim 👍
kahvekokusuu Ilk 7 ay sling kullandim agirlasinca zor oldu ankette yok diye yaziyim dedim neko marka kanguruya gectim gercekten harika bi ürün baya rahat ettim
Muhendis_anne1 HappyKids hem sling hem.kanguru kullandım slinge alışınca kızım kanguru çok istemedi şimdi 1 yaşında hala kullanıyorum ara ara.
1balkizannesi HappyKids kanguru bacak gelisimi icin zararli almadim dusunmuyorum goggledan baktm bir fayda yazmıyordu sling çok güzel ama
Fatmanur344 HappyKids ya ben aldım bebeğim 3 aylık kullanmaya korkuyorm aparatlı aldım ama yine de kullanmıyorm
Zlm HappyKids kangurum nuna çok memnunum sling ye aldım kızım içinde küçük kaliyo diye ondanda memnunum 😄