Alyaveannesi İyi gunler anneler kizim 2 yasinda ve hic birsey yemiyor ne yapmam gerekiyor nasil bir yol izlemem gerekiyor yapmadigim sey kalmadi yemiyor yedigide midesini bulandiriyor cikariyor hemen agzindan 🤦♀️🤦♀️
Elifss Alyaveannesi 28 aylık oğlumla ek gıdaya geçtik geceli aynı artık tv telefon oyun şu basında ne olursa yesin morundayım süt ürünleri meyve kuruyemis baklagil kirmizi et hiç bilmez hayatumiz tarhana yayla sehriye den ibaret he bide arada kizarnis tavuk
NiDaAli_o Alyaveannesi valla çizgi filmle faydalı şeyleri yediriyorum yemediği günlerde. ama keçiboynuzu özü çok işe yarıyor iştah açma da deneyin derim
Alyaveannesi gvnkbr istemiyor canim hic bisey yemek istemiyor agzina aldiginida hemen midesini bulandirdigi icin agzindan atiyor
Ayliz Benim kızım da yemiyor doktoru vitamin verdi. Sadece yemese yine iyi 9.30 ta uyuyan çocuk gece 1-2 de uyuyor kafayı yemek üzereyim
Ayliz Doktorun verdiği vitaminler marnys junior ve nutrigen üzüm. İşe yaradı diyebilirim. Dönüşümlü veriyorum
Alyaveannesi Elifss yaa cok kotu bi durum benm kizimda süt surekli süt iciyor onla karnini doyuruyor baska bi sebze falan asla yemiyor bende cildirmak üzereyim 🤦♀️