Gulcan2020sahra Arkadaslar bebegim el eve ayaklarını kasıp ıkınıyor epilepsi olan bebeklerde de bu şekilde olduğu söyleniyor doktora götürecem ama bebeğin de bu rahatsızlık olan varmi belirtileri nelerdir.acil yardım
Beyaz95 Gulcan2020sahra o ani videoya cekmelisiniz doktor anca oyle bakinca anliycak epilepsimi degilmi
Mom9 Gulcan2020sahra bildiğim kadarıyla gözlerde kayma ve o an hiç bişeye tepki verememe oluyor. Kasılıp kalıyor ellerini açamayacağınız kadar
Gulcan2020sahra Mom9 kayma falan olmuyo ama Ikiniyo bide kasıyo kendini mesela mama sandalyesi oturtayim öyle yapınca ordan çıkaramıyorum kendini kasıyo yani
Mom9 Gulcan2020sahra kastığı zaman dünyayla kesiyo mu bağlantısyı bir noktaya sabit bakma vs gibi yani?
Gulcan2020sahra Mom9 öyle sabit bi yere kitlenip Kalmiyo bana göre bende anlam veremiyorum ama ellerini ayaklarını böyle sıkıyo kasıyo gibi bide Ikiniyo neden olduğuna anlam veremiyorum
Mom9 Gulcan2020sahra ek gıda veriyo musunuz belki gazı oluyodur. Genel de ek gıda dönemi başlangıcında gaz olayı yeniden başlıyo