Berenkom Sözde mama sandalyesi almaya gittim ama kalmamış dayanamadım bende 3.5 aylık bebeme bunları aldım kocam görünce daha erkendi dicek ama bananeehh 😂😂https://hizliresim.com/DQY8Mm
hankardeslerr Berenkom Hayırlı olsun Allahım kullanmayı nasip etsin inşallah 🥰 Ben daha gidemedim 😱🤕🤣
Berenkom Mom9 arkada yapışkan stikrlar falan var boyamalar var ben beğendim parasına göre fazla iyi hatta 😊
3children1mom annekuzusuuuu mama tabağı kasesi nasıl acaba bende almak istiyordum çıkamadım ama kalmıştır bim ve a101 deki daha çabuk bitiyor bizim burda
VelardaEdiz annekuzusuuuu tabakları almak için çıktın ama çok küçük geldi özellikle kase yediği öğün için küçük kaldığından almadım sadece şu çekiçle vurulan oyuncağı aldım
Mom62636362 Berenkom ben fazla bir şey almadım, daha mevcut oyuncaklarını yeni yeni ellerine almaya başladılar 😂 SüngerBob kitapları burada yoktu ya, olsaydı kesin alırdım
0101adana Berenkom bende mama sandalye si için gidecektim çok rüzgar var burada gidemedim babam saolsun ne varsa almış hepsinden daha erken dedim ama bütün oyuncakları toplamış
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Berenkom Erken merken çok pahalılar iyi yapmışsın zaman geldikçe kullanır. Bize cok uzak be 😂
Berenkom AyPerisiVeGokPrensininAnnesi aynen hesaplıyken almak lazım elimin altında bulunsun büyüyünce lazım olur😊