psikolog-anne Mehmetereninannesi soba sihirli annem M. Hala sihirli annem, exxen den izliyorum ama eski tadı yok
anneadayi06 [silindi] yani yurttan alırken bilmiyorlar mıydı 9-10 yaşında olduğunuzu. Çok kızdım o insanlara o yaşlardaki bir çocuk için nasıl bir travma .evlatlık alınıyorsun geri getiriliyorsun . Ne kadar cahillermiş. Sonrasında ne oldu acaba yurttamı büyüdünüz ? Benim de yurtta büyüyen iki tane arkadaşım vardı . ama onların yurdu ev ortamıydı orada büyümüşlerdi . Devletin böyle evleri varmış başlarında bakıcıları vsleri evin kapasitesine göre çocuklar falan . 18 yaşlarına geldiklerinde işe koymuştu devlet . Sonra koptuk gittik birbirimizden . Sizin sayenizde yıllar sonra onlar geldi aklıma
[silindi] anneadayi06 Tam sebebini bilmiyorum ama anne baba demeye çok zorlamıştı bende ağlamıştım. Düşünsene onları hiç görmedim ve benden direkt onları kabul etmemi beklediler. En azından küçük olursa bizi gerçek anne babası sanar dediler galiba. Ben tamamen yurt ortamında büyüdüm o evlerde yaşı biraz daha büyük olanları yerleştiriyorlar. Zordur o koridorlar. Zordur kurallarla yaşamak ve çocukluk nedir bilememek. En önemlisi anne ve babanın seni terk etmesi. Ve hala arayıp sormaması. Ben çalıştım hemşirelik okudum direkt KPSS ile atandım devlet kadrosundan yararlanmak istemedim çünkü zaten puanım yüksekti. Sonra iş arkadaşımla evlendim beni korudu kolladı ailesini ailem bildim. Her gün ağlıyorum ama hayat çok ağır geliyor
zerroya Mehmetereninannesi ezel Ali bide ezo yetimhanede büyümüşlerdi sonra yolları ayrıldı ezo zengin aileye evlatlık verildi ezel mafya oldu Ali de polis yıllar sonra yolları kesildi ezo ezele aşıktı Ali de ezoya falan güzel diziydi oyuncularının isimlerini hatırlamıyorum da Ali dudaktan kalbe de başrol oynayan çocuktu 😁
Poyraz_Efem Mehmetereninannesi 8 yaşında annem babam boşandı. Annem ben 8 aylık kardeşim kışın ortada kaldık. Okula gidiyorum diyip evden çıkıp ayağımda terlik sırtımda yarım kollu ile komurcude odun kömür taşıyordum. Bana verilen parayi toplayıp ev kiraladık. Bakkala çıraklık yaptım komurcude çalıştım. Annem ve kardeşime baktım. Kışı bir çekyat TV hali ve soba ile geçirdik. Annem yazın bir adam buldu evlendi. Babam karısı benden rahatsız oluyor diye yanına almadı. İzmir’de yaşıyorduk. Annem boluya gitti. Küçük kardesimi de yanına alarak. Ben sokakta kaldım. Bir yıl boyunca daha sonra annem yanına aldı beni bir sene kaldım sonra babam aldı 15 yaşında evlendirildim 😟 daha ne olsun ki
zerroya Mehmetereninannesi baya geçmiş üstünden olabilir resim bi yaz bakalım YouTube a kaybolan yıllar diye belki görünce hatırlarsın 😁
Sibellaydiin Mehmetereninannesi Sobanın üzerinde kızarmış ekmek Sokakta akşam oynanan saklambaç Tom ve Jerry