Efekan-22 Persil kullanıyorum yumuşatıcı olarak da vernel konsantre lavanta ya da Yasemin kokuları çok hoş 🌸
Merve201119 Goktugveannesii canim simdi yikadim astim kokusu harika cok güzel yunusatici bile koymadım güzel kokuyor gerçekten
Merve201119 Goktugveannesii canim valla resim atmasını bilmiyorum bende bugün ilk defa gördüm markette yumos deterjan İnternete yaz yumos siyah deterjan cikar renkli olani da varmış hassas olanida
Busbey Goktugveannesii bingonun yeni çıkarttığı çiçekli ler çok güzel 20 tlye almıştım şoktan kıyamadım kullanmaya😁
Goktugveannesii Busbey ikili bingo almıştım kalıcı değildi öyle pek de kokmadı belkide farklıydı aldığım😆
Tugba10-5 Goktugveannesii yumoşşşş hanımeli veya orkide misss gibi kokuyor hem ev hem çamaşırlar :))) çamaşırlar bitikten sonra durulama programında yıkıyorum yumuşatıcıyla mis hibi ❤️
Tugba10-5 Goktugveannesii evet makina bitiyor ya durulama modunda dökün yumuşatıcıyı çalıştırın mis hibi kokuyor ve daha yumuşak oluyor çamaşırlar ben hep öyle yapıyorum
Minikcivcivim Goktugveannesii dolapta bir ay kalsın kıyafet kokusu geçmez öyle güzel öyle kalıcı vazgeçilmezim muhakkak denemelisin 🤌😅