Sedakanikyiss Kızlar ikiz oğullarım var kronolojik 8 düzeltilmiş 6 aylıklar 👶👶 Ek gıdaya geçtik ilk yoğurtla başladık sebzeyle devam ediyoruz tadımlara. Bir tanesi çok güzel yiyor diğeri Nuh diyor peygamber demiyor resmen kilitliyor ağzını hiçbir şey yemiyor ağzına sokuyorum zorla püskürtüyor onu da 😂😂 Başına böyle bir şey gelen var mı nasıl yapcam bilmiyorum doktor kontrolümüzde bu ayın sonunda. Deneyimli anneler bi yardımcı olun lütfen 🤗😊😎 Bu arada sadece anne sütüyle besleniyorlar 🙏
Deletedmom324 Sedakanikyiss deneyimim yok ama okuduklarıma nazaran zorlamamak kendı halıne bırakmak lazımmıs. İleride daha kotu olabiliyormus
Mehtaptvz Sedakanikyiss tavsiyem zorlamamaniz yine teklif edin karsilarinda sizde yiyin belki görerek alisabilir hergun benim kizim 10 aylik hala kasikla beslenmeyi reddeder kendi eliyle yemeyi tercih ediyor belki oyle yer deneyebilirsiniz😊
Sedakanikyiss Mehtaptvz Çok küçük kendi yiyemez ki 🤦♀️😂😂😂 baktım püskürtüyor vermiyorum bende. Meyveye geçsem sonra sebze yemez diye korkuyorum kafamda deli sorular 😂
Mehtaptvz Sedakanikyiss sebzeyi haslayip onune koyun öncesinde zaten doker saçar agzina goturur yarim yer yarim atar blw yöntemi yani deneyin isterseniz zaten bu donemde ek gıda doyumluk degil tadımlık 😊