seda_seda Bebeğim 7buçuk aylık oldu hala uykuları düzelmedi.. gündüz uykularından vazgeçtim zaten de gece 2-3 saatte bir uyanıp meme istiyor.. meme vermemeyi denedk babası ben kucağmızda gezdirelim diyoruz ozaman da basıyor çığlığı dün 1 dk içinde gözünden yaş gelmiş o derece:( Napacağımı şaşırdım.. sizde durumlar nasıl hanımlar?
Deletedmom324 seda_seda Aciliyor mu? https://www.instagram.com/p/BsLrp5HlTe5/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1wgzqligevvik
Deletedmom324 seda_seda yook daha kucuguz biz. Takip ettiklerimden aklimda kalan bu. Yardimci olacaklardir. Olmazlarsa baska buluruz ☺️
Emelimsi Deletedmom324 paylaştığınız yazıyo okudum ağlatmadan olmuyor sanırsam:( Başka nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Deletedmom324 Emelimsi Aglamadan olacagını sanmam ama; Tecrubelı annelerden destek isteyelim. Postunuz yukarıda kalsın.
Zamanlagelen Emelimsi tesekkur ederim canim 😊 insallah ama ben akisina birakacak gibiyim ya da hala kararsizim 😊
Zamanlagelen Ecocan canim bole acamadigin baglantilar icin google uzerinden girmen gerekiyor programdan acilmiyor ben ole yapyorum
Emelimsi Zamanlagelen bizim dun gece felaketti:( artik cok yoruldum ama elden de birsey gelmiyor uyaniyor cocuk durmadan:( Dun kayinvaldemlerdeydik yatagini yadirgadi uyumadi:( biz tatile flaan nasil gidicez yazin hic bilmiyorum :(
Zamanlagelen Emelimsi sorma canim bizim de dun zordu yani dis mi diyorum neden bole oluyor anlamiyorum .. Bu gidisle tatili felan unutmak lazim yada zaten uyaniyor deyip gitmek lazim canim ole de bolede anne yipraniyor zaten yapcak birsey yook .. kayinvaliden felan ne diyor