acimavi Sevgili anneler, ben düdüklü tencerede (derin olduğu için) fritöz telinde pişiriyorum ama yaklaşık 1 saat sürüyor, telin tutma saplarından dolayı kapağı tam kapatamıyorum çünkü. Sizler nasıl yapıyorsunuz, var mıdır pratik, hızlı bir yolu?
Eesay acimavi bir adet tencere için buharda pişirme aparatı alıyorsunuz. Suya da yakın olmuş oluyor hangi tencere olursa olsun. 15dk da hazır 🌸🌸
Rojgl acimavi buharda pişirebilmek için süzgeçli bir aparat var canım tencereye katiyorum şu koyuyorum sebzelere değmiyor süzgeç yüksek duruyor zaten kapagini kapatıyorum en geç 20 dk hazır trendyolda var bir çok yerde de bulabilirsin
Twns acimavi ikeada buharda pişirme için hem süzgeç hem de tencere aparatı var. Aparat süzgeçten daha kolay geldi bana tencereye takıyorum üstüne kapak delikli tabak gibi bişey üstüne de herşeyi koyuyorum.
Burcinn3 Trendyoldann 20 liraya aldım buharda pişirme aparatı çok pratik ondan alın derim çok kullanışlı
Mom9 acimavi trendyolda uygun fiyatlı aparat var ondan alın tencereye yerleştirip tencere kapağını kapatın 15-20dk da pişiyor