aysgog Karas Ediyorum iştahım yokki daha 40 ım çıkmadı die mi anlamadım hiç iştah yok canım hiç bişey istemiyor agzımın tadı yok
Karas aysgog yok canım diğer arkadaşa dedim kilo veremiyormuşta o yüZden. Senin kafana takacak durumun yok iştahın açılacak yakında :)
Mina_momy aysgog bende kızım aylıkken birden 20 kilo verdim şuan 5 aylık 1 kilo daha vermişim veriyorum alamıyorum. Sen kaç kilo verdin ki . Emziriyorsun aslında acıkman gerekli ama. Belki düzelir zamanla.
aysgog Karas Öyle mi diyosun inşallah cnm ya açılsın istiyorum şöyle iştahlı iştahlı bişeyler yemeyi özledim
Mina_momy aysgog düzenli yemeye başlamazsan daha da gider canım dikkat et . Ben habire yediğim halde veriyorum ve tipim yamuldu resmen ve takatsizim. Dikkat etmelisin.
Atamom16 aysgog evet normalde çok yemek yerim kilo almam hamileliktede çok iştahlıydım ama doğumdan sonra hiç bişey yemek istemiyorum nedense
Agustosbocegi aysgog sütünü düşünüp yemeğe başlarsan gerisi gelir onu yiyim süt yapsın bunu yiyim bebeğim sütümden vitamin alsın diyerek düşün hep senin canın istemese bile bebeğin için yemeğe başlıyosun 😉😉😂
Asel8 aysgog sonunda aynı kaderi paylaştığım biri 😂 3 ay oldu çöp gibi oldum bende yine 1 ayda hemde hemen gitti kilolar burada bekliyim fikirlere bakayım nasıl kilo alınır 🤦🏻♀️
Atamom16 aysgog ama dikkat et ben yandım sen yanma sütün azalıyo ve ne yaptıysam geri gelmiyo ve git gide bitiyo
cinara aysgog evde tum gun harekerliyim hic yer gormuyorumki( bende ona sasirdimki bu kadar hareketle niye zayiflamiyorim
cinara Karas evet dikkat ediyorum ama gitmiyor benim disarda 2-3 saat yurumem lazim ama bunu yapamiyorum belki o yuzden ama evde yeyip yatmiyorum hep hareketteyim