Balkiz_ 4 ay 16 günlük kızım var mamayla besleniyor kaç cc için ne kadar bekliyorsunuz? Örneğin 60 cc içti ne kadar süre sonra tekrar mama veriyorsunuz? 90,120,150cc içtiğinde ne kadar bekliyorsunuz?
Glyshnn Balkiz_ her ay 30cc arttirin diyolar tabi bebekten bebege degisir 5aylikkrn 120ye gectigimi hatirliyorum 3saatte bir 4saatte bir ver ztn cocuk ister cok sessiz degilse
Deletedmom8 Balkiz_ 6 dan hesaplayım küsurat pek farketmez 4 aylık bir bebek 2 saat arayla 90 3 saat arayla 120 cc içmesi gerekiyor
Tgbkzn Balkiz_ golden goat mama kullanıyoruz philips in antikolik biberonunu kullanıyorduk gaz için sıkıntımız vardı ama normal cam biberonuna geçtik artık
Balkiz_ Deletedmom8 zorla içiyor canım gündüz gece hep uykudayken veriyorum mamayı denemediğim mama biberon kalmadı yine aptamille avente geri döndüm uykuda veriyorum
Nisameselesi Balkiz_ bizim de aynı ay ve öyle uyanıkken hayatta içmez aç bırakınca da az içer uyursa tabi 3 saatte anca 90 görürüz zorlayınca da almaz . Böyle 120 150 içirenler çok şanslı
Leylamoms 3.5 saatte bir bazen 150 bazen 110 duruma göre değişiyor. Genelde geceleri 150 içiyor. 4 ay 19 günlük