Betulyesiltas Sabaha kadar agladi biraz sakinlesiyor sonra tekrar agliyor bu beyazlar dis mi anca bu kdar cekebildim anlayanlar https://hizliresim.com/F2Q5iu
Ada__minikkelebegim Betulyesiltas benim kızımda çıkmadı dişi ama bunlar diş gibi değil sanki pamukcuk tarzı duruyor bilemedim
Betulyesiltas Ada__minikkelebegim pamuk gibi degil yani etin altinda sanki beyazligi vuruyor gbi gözüküyor
Betulyesiltas Hsrtgndz bende öyle biliyorum ama acaba dedim birde cok agliyor salyalar akiyor elleri agznda emmekte istemiyor napicami bilemedim 😔
Hsrtgndz Betulyesiltas aynı şeyleri bnde yadiyorum kuzum ,5saat emmedigi oluyor uykularinda emsiriyirumbnm kide 4aylik biz bunu 3,dan beri yasiyoruz ☹️
Ada__minikkelebegim Betulyesiltas kızım 2 aylıktan beri salyalı 6 buçuk ay olduk hala salyalı ortada dış falan yok ve ne zamanki elleri hareketettirdi emmeye başladı şimdi 3 parmağını birden sokup emiyor dış kasiyici veriyorum atıyor eller daha cazip geliyor
Betulyesiltas Hsrtgndz agrili mi 3 den beri 2.5 aylikti salyalar akmaya basladgind ama bu derece degildi tabi bide 4 ay atagimiz var nur topu gibi kolik sancisi bitio dieri baslio neyi var cozemez oldum
Hsrtgndz Betulyesiltas dilleri yokki anlatsınlar kivraniyorlar ağlayarak mizmizlanarak benimkide öyle şuan dişlerini kasıyorum hoşuna gidiyor. 1ayi geçti biz hala emme sorununu çözemedim sadaxe anne sütüyle besleniyor ama onuda almıyor çok zorlanıyorum senin ki alıyorsa buna bile sevin dun6saat aç kwldi zar zor emzirdim
Betulyesiltas Hsrtgndz Birgul gttik hastaneye mikrop kapmis muhtemelen saglik ocaginda aşıya gttigimizde oldu dislerimiz sertlesmeye baslamis 1,5 ay gelir dedi doktorumuz hayirlisi olsun artik cok zor bu bebislerin hastaligi insanin en tatli yeriymis gercekten evlat bugn bi defa daha anladim 😔
Birgul kuzum bir hafta oldu dis cikarali 10,5aylikken cikti ilk disimiz yani bu pek dis gibi durmuyor acikcasi😔 doktoruna mi bi atsan acaba
Hsrtgndz Betulyesiltas insan yalvarıyor Allah’a ona bişey ol.asin ona gelecek hastalıklar bana gelsin ben cekiyim diye çocukta çok zor
Birgul Betulyesiltas cok cok gecmis olsun canim allah beterinden saklasin.hemen iylessin minik yavrun.aklim almiyor saglik ocagindan nasil mikrop kapiyor kime guvenecegz biz..disleride skntısiz gelsin insallah annesi🙏🏻
Betulyesiltas Birgul malsef o kdar dikkat etmeme ragmen nasil kapti anlayamiyorum 😔 Allah beterinden saklasin korusun cocuklarmizi