Ezdefis Kızlar 3 aylık bebeğim var doğduğundan beri sağ göğsümü hiç emmiyor ( göğüs ucum yok ) şimdiye kadar hep sol göğsümü emzirdim sağı sağıp döküyorum biberonu tutmadığı için kilo alımı güzel tek göğüs yetiyor ama dier göğsümü nasıl küstüre bilirim bazen sağmasam çatlıycak gibi oluyo ve sütü çöpe dökmek piskolojimi bozuyor
Kelebegimm Ezdefis dökmek yerine çay kaşığı yada şırıngayla verin. Yazık sütünüze. O da onun rızkı sonuçta 😊
Ezdefis Kelebegimm yok neler denedik yok almıyo hiçbi şekilde silikon meme ucumu dersin kaşıkmı biberonmu dersin almıyo
cerenduran zamanla göğüs terbiye oluyor. makineyle sağdıkça göğüs ucunuz düzelebilir belki. ben mastitt olduğumda mastitli göğüsü emzirip diğerini es geçmişim,istemeden. 15 gün sonra falan diğer göğüsümden hiç süt gelmemeye başladı hala gelmiyor. tek göğüs sıkıntısı veresiye satan ve peşin satan gibi oluyorlar maalesef :) ikinci çocuk olursa ona da ötekini vermeyerek eşitleyeceğim galiba 😄
Ezdefis cerenduran haha 🙃 verdiğin örnek harika 😁😁 evet acaba sağmasam falan kendi kendine çekilirmi dün sğmıyım dedim göğsümde 10 kilo taş var gibi oldu sağdım rahatladım 😅 sütümde çok gösteriyorum elletmiyorum gibi oluyo 😂😂
cerenduran Ezdefis buzlukta 3 ay dayanıyor biraz daha büyük olsaydı sağıp depolardınız ek gıdada muhallebiye falan eklerdiniz :)
Ezdefis cerenduran iki günüdür sağıyorum 1 lt süt olmuş şişeye doldurdum çiçeklere dökücem kimisi süt bulamıyo kimisi döküyo işde hayat 😓 sütlaç falanmı yapsam acaba 🤣🤣🤣