Smyra58 Kızlar 16 aylık kızım var süt icmiyo ne yapmam lazım açken de verdim uykulu da verdim ama yok icmiyo şöyle lıkır lıkır içse kalsiyumunu alsa 😰😰😰iştahlı bı çocukta değil süt ürünleri de tuketmiyo ne yapabilirim
Dn123 Smyra58 yoğurt peynir yiyorsa çokta gerek yok bence benimki de 14 aylık içmedi azıcık içti o da cok rahatsız etti . Kalsiyum içeren br sürü besin var ama illa içirilen diyorsan muz bal ve sütü robottan geçir tadı çok güzel oluyor içer belki
Mom091 Smyra58 bana doktor süt sandığın kadar iyi bir şey değil. Ayran ver, kefir ver, yoğurt yedir demişti. Süte alıştıracağına ayrana alıştır demişti. Benim kızımda sevmedi sütü hiç
rbndmrcn Smyra58 benim oğlum da süt içmiyor gece yatmadan mama içiyor bazen kahvaltısında sütle yulafla muhallebı yapıyorum peynir ve yoğurt yıyor o yüzden süte çok takılmıyorum
Cookanne Süt vermedik hiç. Çünkü fermante ürünler daha faydalı. Üiçerisibde yararlı bakteriler var. Mesela peynir yoğurt kefir turşu gibi. Ayrıca üstteki kalsıyum, avokadodan daha az. Avokado verin.
rbndmrcn Smyra58 sütle yulafla muhallebı yapsanız içine biraz peynır koysanız yemez mi benımkı de normalde yemıyor muhallebınin içinde anlamıyor
Cookanne Smyra58 İzmircocukdoktoru diye instagramda doktorumuz var. Muhakkak takip edin cok şey öğrenirsiniz