Melikeecbnn Aryatuba bizde öyle bi saat belirlemedik uykusu gelince belli ediuor zaten o istemeden uyuyamıyorum onu
Ada__minikkelebegim Aryatuba benim.bebegim 5 aylık iken çok güzel uyurdu gece en geç 11 de uyur iki defa acıkır emer uyuyakalirdi sabahta en geç 9 kadar uyurdu gündüz ise 4 defa uyurdu bazen 3 defa 2 buçuk saat yada 3 saat arayla ama bazen yarim saat en fazla 1 saat uyurdu uzun uzun uyumazdı. Şimdi ise bak saat kaç hala uyanıp duruyor ağlıyor susmuyor besik istiyor koyuyorum 1 saat sonra ağlayıp kucak istiyor sonra gene besik saat başı şekil değiştiriyoruz iki haftadır uykusuzlukta baş ağrılarım geçmiyor.6 buçuk aylık oldu kızım şuan..
Humi Aryatuba genelde 3 kez uyuyordu erken kalkarsa 4 kez bile uyurdur. Bebeginizi dinleyin siz. Ben uyandiktan sonran2 saat en gec 2 bucuk saat sonra uyumak istiyor diye uyuturdum
Aryatuba Ada__minikkelebegim benimde gündüzleri uykusu en fazla 15 dk sürüyor ve gündüzleri iki bilemedin 3 kere uyuyor 🤦🏻♀️Kafayı yemek üzereyim
defne_erva Kızım 5 aylık,3 banko 4 bazen :) akşam 7 den sonra uyutmamaya çalıyorum (epey huysuz olduğunda 30 dk uyutuyorum ) gece 23 de başlıyor mızmızlanmaya 00:00-00-40 arası benim pertimi çıkarıp uyuyor .