Baharim Esrabayrakdar aynııı bızde uc aylıkken basladı bu durum buyume atakları dıyorlar huy degıstırme ıste
Esintiiii Benim kızım da 4 buçuk aylık ne yapacağımızı şaşırdık bi tek babasının kucağında uyuyor bazen de emerken onun dışında hiç uyutamıyoruz çok ağlıyor. Bi de yüz üstü uyuduğu için fazla şey deneyemiyoruz. Var mı bizim gibi olan 😢
Esintiiii [bilinmeyen] Siz de mi 18 Nisanda doğum yaptınız 😍 Geçicek inşallah bunlar da her dönem farklı şeyler yaşıyoruz
Araslove mervenurdzz ilk başta 3-4 çay kaşığı ile başladık şimdi 60cc içiyor gece yatmadan önce 3,5 aylık
Esrabayrakdar Beriltalay bizimki ne zamn düzelcek bakalım bide şehir dışındayız hava değişiminden grip olduk hep beraber 😕 Hepsi üstüste gelmiş oldu 😓
Esrabayrakdar Gzmela bende ilk öle zannettim grip var biraz dedim heralde ondan ama değilmiş 4 aylık olmasına bi iki gün kala başladı huzursuzluğu
Gzmela Esrabayrakdar biz bugün doktoruna götürdük sol kulağında enfeksiyon başlangıcı varmış huzursuzluğu ondandır dedi doktorumuz 😟
Esrabayrakdar [bilinmeyen] evet takip ediorm ama 4.ay geriliğiyle ilgili öle cok etkili bi çözüm önerisi yok olağan karşılayın falan dio mecburen öle yapıorz artk 😕
Esrabayrakdar Smyyzyrkk oo maşallah ama sallamanın bi uyku hali olmadığını söylüyolar ve ona alıştırmakta sıkıntı bnm bi akraba var iki sohbet edemiorz cocuğu uyutcağı zaman 😕
Eag 6.5 aylık anne konuşuyor: Geçecek! 😊 ufukta 8 aydan itibaren ayrılık kaygısı ve bir süre sonra da yatakta ayağa kalkma denemeleri varmış🙄