Duce28 Hissikablelvuku Bende Kaplamak istiyorum ya Siyah Beyaz yada Mor kararsızım gride olabilir 🙄Boyama konusunda @Alazcns tek geçerim .😘 Eski model mutfağı trendlere soktu resmen . Aslan hatun özledim bahaneyle görür belki ❤
Duce28 elifhanimm Ay çok güzel olmuş valla bayıldım harikasınız . Elleriniz dert görmesin 🌼 Aaa şey komşu olalım mı bana da bir el atarmısınız 😅❤
uykusuzpanda Hissikablelvuku ben dolap tezgah ve fayans kapladim on numara oldu 🥰 atarim resim musaitken
elifhanimm Ahahah elbette hayatım 🥰 zor gözüküyor cesaret edemiyor insan ama çok kolay ve güzel oluyor. Ben kiracıyım ev sahibine sordum öyle yaptım o da nefret ediyormuş bu kapaklardan ama cesaret edememişş😂😂
uykusuzpanda sapling ben kapladim cok zoŕlamadi bizi sprey siseye su koyup yapiskan kismini islattignizda zaten yaptiginda kolay kalkiyor kaydirabiliyorsunuz falan o yuzden kolay oldu. Dolabida tezgahida fayansida kapladik güzelde olsu bence önceki haline gore bin kat 😁
uykusuzpanda Hissikablelvuku beyaz olani carsidan aldik boyle seyler satan bir yerden metresi 5 veya 10tlydi tam hatirlamiyorum uzun zaman oldu ama tezgah ve fayans kaplamasini metresi 30tlye renklendir hayatini sayfasindan aldim
Duce28 Alazcns Sevdiklerimle ilgili bilgileri unutmamak gibi bir huyum olduğu doğrudur çiçeğim ❤ Nasılsın bu arada kuzum Alaz paşam nasıl? 😍
Alazcns Duce28 Iyiyiz canım. sen nasilsin, ırmak nasıl? Yaka iğnesi ayrılmadı hâlâ benden😁 tüm gün etkinlik yapıyoruz. Eskisi gibi girmiyorum artık.