Dilaramina Bu aralar kirpik liftinge taktım kafayı ama güvenemiyorum ne kadar kalıyor hemen bozulur mu mesela duşta vs yaptıranlar yardım etsin lütfen
Bsecill Dilaramina 1-1,5 ay kalıyor çok güzel vi işlem yaptırın valla ama süre sonunda düşmeye başladığında kirpikler biraz karışık görünüyor rimelle düzeltebilirsiniz
Mom091 Dilaramina ben yaptırmıştım. Kirpikleriniz çok kısaysa yaptırmayın. Öyle ahım şahım uzatmıyor. Aşırı kirpiklerim dökülmüştü benim. 2 ay kadar sonra çok tuhaf oldu rimelle bile düzelmiyordu. Ben pek memnun kalmadım. Bir daha yaptırmam mesela hiç beklentimi karşılamamıştı😁
melikeeomeer Dilaramina çok yaptım ve yaptırdım da 2 aylık 4 aylık ve 6 aylık olanları var banyoda VS sorun olmuyor genelde düz kirpiği olanlar faydasını ve etkisini çok görür
RainOverMe Yeğenim yaptırdı dökülme yaptı, çok da para vermiş. Ama çok sevdiği için bu sefer setini alıp evde yapmaya başladı, dökülmeyi takmadı pek. Yaptırdığında bir ay falan rimel kullanmasına gerek kalmamış🙃
RainOverMe Dilaramina bence de 🤗 epey sıktı kirpikleri, ben doğum yaptım çok döküldü ona rağmen benim kirpikler daha çoktur. İlk yaptırdığında çok dökülmemiş ya da tam anlayamadı bilemiyorum. İkinciden sonra epey azalmıştı.
melikeeomeer Dilaramina hiç dökülme olmadı bende şikayet de hiç gelmedi kısa kirpiklerde kaldırmaya işe yarar uzun göstermez