Mu-Mi Merhaba güzel anneler 2 yaşındaki bebelerinizin uyku düzeni nasıl gece saat kaç ta uyuyorlar sabaha kadar kaç defa uyanıyorlar gündüz uykusu yapıyor musunuz sabah kaç da uyanıyorsunuz
Rzgr Mu-Mi oglum 23 aylik olacak. Gunduz 1 bucuk 2 gibi oglen uyuyor. Yaklasik 1 bucuk saat. Gece de 11 den once uyumuyor. Gece sık uyaniyor cunku son azilarini cikartmaya calisiyor. Sabahta 8 30 9 gibi uyaniyor.
Berat23 Mu-Mi bizde 2 yaş olacaz azı dişten ki bilmiyorum gündüz ve gece uykuya direniyor uyumak istemiyor artık gündüz uykusu bırakmak ministiyor düşünmeye başladım fakat çok erken daha
Mu-Mi Mu-Mi oğlum gece nerdeyse saat başı uyaniyo ve ağlıyo bize çemkiriyo sonra bazen kendi kendine sakinleşip uyuyo yada biz sallayıp uyutiyoruz
Mu-Mi Bu arada bi sorunu yok dün hastaneden geldi verdiği tahliller temiz çıkmış hiç bir sıkıntısı yok doktor bu yaş çocuklarda olur demis
Rzgr Ayazhan-1302 emerek uyuyor malesef. Hala emzirmeyi kesmedik. Azi dislerini cikartiyor. Disler ciktigi gibi kesecegim ve bir sekilde desteksiz uykuya alistiracagim. Artik 2 yasinda ve tekrar bir destek olmadan uyuyabilir. Aslinda babasiyla uyuyor desteksiz. Beni de biraz kullaniyor bu anlamda.