Buseklcg Covid19 olup ilaç içmek istemeyen veya içemeyen hanımlar evde kendinizi bu hastalıktan nasıl kurtardıgınızı bizimle paylaşırsanız çok sevinirim herkese şifa olur fikirleriniz… Şimdiden Allah razı olsun. Babam bu hastalıktan komada çok kötü annemde belirti yok baş agrısı haricinde 7 veya 8. Günleri
Dn123 Buseklcg valla onun bitkisel tedavisi olduğunu sanmıyorum ama o hastalık bağışıklığa ve solunum yollarına saldırıyor bu yüzden vitamin antioksidan ve uyku ile destekleyebilirsiniz. Sarımsak paça çorbası mevsim meyveleri ve düzenli uyku. Birde sigara içenler korona olmuyor diye bir dedikodu var ama bilemiyorum sigara içecek değiliz sonucta
mervesoku Buseklcg ilk olarak rabbim şifa versin.. ben hamileyken yakalandım ilaç kullanmadım zaten kullanmam gerekse bile kullanmazdım.. malesef yan etkileri çok.. bol sıvı alınması gerekiyor c vitamini onun yanında ben propolis kullandım
annediyebiri Buseklcg ben udi hindi yağını ve kekik yağını duydum hastalığı geçirenlerden bu süreçte kullanınca iyi geliyormuş. Yalnız kekik yağını zeytinyağına bir iki damla karıştırıp içiliyormuş.
Buse80 Buseklcg canım öncelikle çok geçmiş olsun insallah sağlıklarına kavuşurlar 🙏 ben covid geçirmedim çok şükür ama bence sıcak suyun içine yarım limonu dilimleyip için bol bol balda katabilirsin içine..
Buseklcg Dn123 tabii haklısınız ama ben bitkisel yöntem ile tedavi olanları duydum emziren anneler ne yapacak o halde?
Dn123 Buseklcg yani benim etrafında da cok korona olan oldu hiç bitkisel duymadım. Varsa da umarım bulursunuz. Emzirenler de mecburen ya emzirmeyi kesiyorlar ya da korona ilacını içmiyorlar.
Haminne Buseklcg görümcem kayınvalideme 250 TL ücreti olan bitkisel bir ürün aldı korona için. Onu kullanıyor şu an daha iyi olduğunu söylüyor. Kullananlar da memnun, adını bilmiyorum ama isterseniz öğrenirim
Mom19 Buseklcg Görümcende bende Hamileyken kovid geçirdik.Bol c vitamini mandalina portakal nar .Ballı ıhlamur,Sarımsaklı tarhana ,görümcem kemik sulu çorba yapmış.Hamile değilseniz kekik çayı öneriyorlar biz böyle atlattık.Zencefil öneriyorlar.