efuchan 1111111111 8 aylık ilk dişi çıktığında ayırdım niye diş diyeceksiniz o sancılı dönemi atlatmış olmak için ve en ataksız dönemde geçti yerine
Cihan 1111111111 18 aylıkken ayırdım hamile olduğumu öğrendim diğer bebek gelmeden alışsın diye bana kalsa hala aynı odada yatardık gece bin beşyüz kere gidiyorum yanına ama böylesi daha iyi gibi
Cnsuduru Evet biraz yorulsam da mecbur ayırmak zorunda kaldım bogazım gıcık yapsa öksüremüyorum çok hassas uykusu hiç ses olmıcak emziği ağzında düştükçe Uyanıyor maalesef
Mom030 Cnsuduru Bizde de aynı sorun var ya 😔😔 emzik ağzından düştü mü uyanıp ağlıyor. Kendisi de alamıyor. Emziği bıraktırsam diyorum daha çok ufak benim kızım 5 buçuk aylık. Siz ne yaptınız bu sürecte acaba
matmazelmomy 1111111111 bende ayırmak istiyorum. 20 aylık memeyide bıraktık 17 gün oldu hala geceleri uyanıyor.bir türlü ayıramıyorum
Sevsec89 1111111111 20 günlüğüz ayırdım ama güvende hissediyor odası odamla karşılıklı kamerayla sürekli izliyorum ve derin uykuya geçmeden yanından ayrılmıyorum