Seraay Doğumdan sonra sadece bir kere adet oldum ve daha da olmadım şuan aradan 6 ay gecti hamilemiyim diye korktum 2 defa test yaptım temiz cıktı , endişeyle yaşıyorum niye gecikiyor varmı aranızda benim gibi olan?
Gorkemkc Seraay doğumdan sonra 2 yıl içinde adet olmama düzensiz olma gibi sorunlar yaşanması gayet normal
Senacity Seraay normal bi durum yumurtalıklar yavaşlıyo ve adet oluşumunu geciktirebiliyo. Belkide 10 anneden 6 sı böyledir. Rahat olabilirsiniz hamilelik olmaz. Adet yoksa gebelikte olmaz olarak düşünebilirsiniz.
Gorkemkc Seraay hayır nadir olur mu düzenli olAn kadınlar daha az düzensiz olanlardan tıbben de açıklammış zaten
limonlukarpuzzz Senacity adet yoksa hamilelik yoktur neye gore soyluyorsunuz? Kuzenim adet olmadigi halde hamile kaldi. İlk 1 yil duzensizlik normal ve emziriliyorsa adet olma işi değisiyor ama bu hamile kalinmayacaği anlamina gelmiyor.
Kbrkprl Ben 40 ım çıktıktan sonra direk adet oldum sonra da her ay olmaya devam ettim 🤷🏼♀️ Benim gibi olanı da çevremde giç duymadım benle doğum yapan arkadaşım 10 aydır sadece ilk ay adet oldu
Glsm_tk Kbrkprl 🙋🏼♀️ 40 ımın çıktığı gün oldum senin gibi her ay da olmaya devam ediyorum 15 ay oldu doğum yapalı 🤭