Mine5369 Arkadaşlar bebek için güzel ıslak mendil önerileriniz var mı 3 aylık bebeğim unı baby sensetive kullanıyorum parfüm vs yok ama kokusu hoşuma gitmiyor kullandığınız memnun olduğunuz ürün var mı
Ozoss Mine5369 doğdugundan beri molfix kullanıyorum yenidoğan olanını çok memnunuz koli olarak alıyoruz 🤗 pişik vs yapmadı ıslak mendilden sonra kuruluyorum
burcu1234 Mine5369 bebeland yenidoğan kutuda 3 lü olarak satılıyo. İçeriği temiz su pamuk. Ben prima,sleepy,molfix , unibaby hep yıkayıp kullandım ama bunu yıkamıyorum
aksu5334 Mine5369 doğduğundan beri molfix izotonik sulu yeşil paket kullanıyorum 1 kere pişik olmadı daha çokkk memnunum
alinaannee Mine5369 ben doktora ve eczacıya sormuştum onlar uni baby i önerdiler en az katkılı olan uni baby miş deterjan mendil şampuan ben kullanıyorum memnunum
Ayse33 Sleppy doğal organik temizlik havlusu hem kalın hem büyük kesinlikle deneyin derim zeytinyağlı kokusu da çok güzel
Dlnilingi Mine5369 pampers pure kullanıyorum doğduğundan beri hiç yan etkisi vs olmadı ama Buda kokulu değil kokusuz bi ıslak mendil